Fotostudio accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Studiolamp met softbox, statief en draagtas
€ 88,90
Set van 2 studiolampen set met softbox, statief en tas
€ 168,90
Set van 4 studiolampen set met softbox, statief en tas
€ 320,90
Achtergrondsysteem complete set 3x6m met tas
Vanaf € 0,00

Uitverkocht

2 Professionele studiolampen
€ 94,90

Uitverkocht

Studiolamp met softbox, statief en tas
€ 95,90

Uitverkocht

Set van 3 studiolampen met softbox, statief en tas
€ 160,90

Uitverkocht

7 producten

per pagina

Fotostudio-accessoires voor amateurfotografen en professionals

U houdt van fotograferen? U beschermt uw foto-uitrusting als uw oogappel? Uw vrienden vragen u regelmatig om sollicitatiefoto’s van hen te maken? Dan is het tijd om na te denken over uw eigen fotostudio. Met de juiste accessoire maakt u nog betere foto’s - en wie weet: misschien hebt u wel het talent van een professional?

De juiste achtergrond voor de fotostudio kiezen

Als u een passende ruimte voor uw fotostudio gevonden hebt, moet u daarin een geschikt achtergrondsysteem installeren. Dit is een groot fotodoek dat aan de wand of aan het plafond gemonteerd wordt. Als u voor de neutrale achtergrond ook wenst te filmen, moet u overwegen om een bluescreen of greenscreen aan te kopen. Dan kunt u bij de postproductie met de chromakey-procedure een nieuwe, kunstmatige achtergrond invoegen.

Perfecte verlichting dankzij professionele studioverlichting

Om uw onderwerpen te filmen, hebt u voor uw fotostudio ook passende studiolampen nodig. Professionals gebruiken meestal lichtvormen met kunstmatige lichtbronnen, bv. een flitskop. Aangezien de flitsbuis het licht ongecontroleerd in de ruimte verdeeld, worden lichtvormen gebruikt om het licht gericht op het te verlichten vlak te sturen. Daardoor wordt tegelijkertijd de hardheid van het licht en de schaduwinval beïnvloed. Een van de populairste varianten van studioverlichting is naast de standaardreflector ook de Softbox. Dat is een zacht omhulsel dat rond een frame van stangen gespannen wordt. Deze valt eenvoudig te monteren en te demonteren en kan probleemloos getransporteerd worden. De Softbox zorgt door haar grote oppervlak voor zacht licht. Door de diffuser te verwijderen kan de hardheid van het licht echter individueel aangepast worden.