Fitness

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Yogamat, stepper en nordic walking stokken - Hoogwaardige fitnessapparatuur online kopen

Voor de perfecte fitnesstraining is de keuze van afwisselende trainingsvormen en uitrusting tegenwoordig groter dan ooit tevoren. Of het nu gaat om klassieke fitnesstraining met halters op de sportschool, yoga, nordic walking of zweterige crossfit sessies; de mogelijkheden op weg naar het droomfiguur zijn onbeperkt. Bij ons vindt u de juiste fitnessapparatuur voor uw favoriete sport.

Indoor fitness is helemaal hip

Degenen die flexibel willen trainen en veel waarde hechten aan vrije ruimtes buiten de sportscholen, veranderen hun woonkamer dankzij onze veelzijdige fitnessapparatuur in handomdraai in een sportschool. De absolute basisuitrusting omvat onder andere een goede vloermat. De vloerbeschermingsmat dient als basis voor trainingsapparatuur zoals de stepper of zelfs als trainingsmat. Het grote voordeel: vloermatten beschermen niet alleen gevoelige vloeren, maar dempen ook geluid en trillingen van training met gymnastiekhalters.

Perfect uitgerust voor crossfit- en yogaslessen

Wil je het zweet lekker laten stromen en tijdens elke training uw persoonlijke grenzen opzoeken? Dan is Crossfit echt iets voor jou. Met het hoogwaardige crossfit-apparatuur van tectake schakel je met gewichtsvest en multifunctionele balhalter naar een volgende versnelling. Als je het wat rustiger aan wilt doen, wissel dan een gewichtsvest en balhalter tegen een hoogwaardige yogamat in en vind je binnenste kern in gevarieerde asanas.

Ontspanning voor lichaam en geest

Na een zware training zijn uw spieren toe aan ontspanning. Ideaal is de fasciatraining met een fasciarol. De fasciarol dient ter bevordering van de lokale bloedsomloop en maakt gebonden fascia los en is daarom perfect geschikt voor regeneratie. Een andere manier is, om een paar Nordic Walking-stokken aan te schaffen en te genieten van heerlijke wandelingen in de buitenlucht.