Tuin & Doe het zelf

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
 1. € 559,90
  UVP € 999,00
  (88)
 2. € 297,90
  UVP € 539,00
  (77)
 3. € 260,90
  UVP € 399,00
  (81)
 4. € 183,90
  UVP € 249,00
  (79)
 5. € 29,90
  UVP € 39,00
  (96)
 6. € 108,90
  UVP € 129,00
  (83)

Wat doe-het-zelvers en hobbytuiniers echt nodig hebben

Wat is er mooier dan na het werk in de eigen tuin te ontspannen? Creëer uw persoonlijke paradijs en gun uzelf daar de verdiende rust. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige en comfortabele tuinmeubelen; bijvoorbeeld ligstoelen, tuinstoelen, hangmatten en tuinbanken. Zo staat het rustige koffieuurtje op het terras of het ontspannende zonnebaden in het groen niets meer in de weg.

Tuinartikelen en plantbenodigdheden voor uw groene oase

Hobbytuiniers opgelet! In onze webshop ontdekt u alles wat u voor de inrichting van uw kleine toevluchtsoord nodig heeft; zoals serres, plantentrappen, tuinbruggen, tuinslangen en tuinpanelen als privacybescherming. Om uw planten perfect gevormd te laten groeien, bieden we mooie rozenbogen, hoogwaardige heggenscharen en handige druksproeiers. In de zomer tovert een eenvoudig op te bouwen zwembad uw tuin om tot een zwemparadijs - grote pret voor jong en oud!

Tijd om te barbecuen!

Een knapperige biefstuk, lekkere worstjes en gezonde groentespiesjes: bij het barbecueën is er voor iedereen wat wils. Wilt u uw tuin omtoveren tot een luxe openluchtkeuken? Barbecuekampioenen vinden bij ons een brede selectie van houtskool barbecues, besteksets en rookovens. Daarbij hebben we ook praktische barbecue accessoires zoals houtskoolstarters.

Alles voor uw werkplaats

Een perfect uitgeruste werkplaats is de droom van elke hobbyist. We helpen u deze droom waar te maken en bieden u stabiele werkbanken, gereedschapwagens, transportwagens en meer. Uiteraard vindt u in onze webshop ook een ruime keuze aan elektrisch- en handgereedschap, van krimptangen tot roerstaven en natuurlijk ook goed gevulde gereedschapskoffers. Praktische helpers zoals veegmachines, behangtafels, platenlifts, slijpsets en buigmachines maken het werk eenvoudiger.