Afvoergoten

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
  1. € 23,90
    UVP
    (95)

Sierlijke doucheafvoeren voor obstakelvrij douchen

Douches die gelijk liggen met de vloer, zijn heel populair - en dat niet enkel bij ouderen of lichamelijk beperkte personen die moeilijk in een douchebak kunnen stappen. Ook jongeren kiezen steeds vaker bewust voor een obstakelvrije douche aangezien deze er stijlvoller uitziet dan een gewone douchecabine.

Designhighlight voor uw badkamer

Bij douches die gelijk liggen met de vloer, verdwijnt het water niet in een ronde afvoer maar in een smalle afvoergoot. De basisvoorwaarde hiervoor is uiteraard een licht verval in de richting van de grondafvoer. Deze bestaat altijd uit een afvoerlichaam, sifon, afdichting en afdekking. Er zijn zowel langwerpige douchegoten als hoekvormige douche-elementen beschikbaar. Beide varianten kunnen met een designrooster of chique tegels bedekt worden. Een aantrekkelijke afdekking van de douchegoot maakt van uw douche een echt designhighlight in de badkamer.

Voordelen van een douche die gelijk ligt met de vloer met douchegoot

Als u voor de installatie van een obstakelvrije douche met afvoergoot kiest, bent u niet gebonden aan een douchecabine en kunt u de afmeting van uw douche individueel kiezen. Dankzij de geïntegreerde techniek loopt het douchewater betrouwbaar weg zodat u zich geen zorgen moet maken dat uw badkamer overstroomt. Wie een nieuw huis bouwt of zijn badkamer volledig renoveert, moet het installeren van een douche die gelijk ligt met de vloer met douchegoot ook nog om een andere reden in overweging nemen: doordat er geen douchebak nodig is, is de douche barrièrevrij. Daardoor zult u geen problemen hebben om deze ook nog op oudere leeftijd te gebruiken. Door uw douche die gelijk ligt met de vloer, ruim te ontwerpen kunt u zelfs een kruk onder de douche plaatsen zodat u gemakkelijk al zittend kunt douchen.